• Vaste prijs per persoon
  • |
  • Op werkdagen vóór 12 uur besteld, morgen in huis
  • |
  • Gratis bezorgd
  • |
  • Drank voor 6 uur feesten
  • |
  • Overgebleven drank mag retour
Met onze drankpakketten haal je alles in huis wat je nodig hebt om een zorgeloos feestje te kunnen geven. Er wordt voldoende drank geleverd voor ongeveer 6 uur feesten. De drank wordt in een verrijdbare koelkast geleverd zodat je drankjes koel en verfrissend geserveerd kunnen worden. Het bier wordt geleverd in fusten inlcusief een verrijdbare bar met tap en spoelbak. Ook glaswerk wordt door ons meegeleverd zodat je nergens omkijken naar hebt.

Zo gaat 't in zijn werk:

Bestellen & afrekenen

1.       Je bestelt online het gewenste pakket voor het aantal personen dat je verwacht. De drankpakketten kun je bestellen vanaf 40 personen.
2.       Voor feesten of evenementen langer dan 6 uur geldt een toeslag van €1,50 per uur per persoon. Dit dien je vooraf aan te geven in verband met extra drank. Tevens kun je kiezen voor een upgrade van je pakket.
3.       Naast een drankpakket kun je ook een compleet bbq pakket bestellen vanaf 5 personen. Losse verhuurmaterialen kun je per stuk bestellen, dit kan enkel in combinatie met een drankpakket.
4.       Naast je naw gegevens vul je de datum van bezorgen en ophalen in. Transport is inbegrepen, tenzij je dit op een heel specifiek tijdstip wilt.
5.       Je kunt online afrekenen via iDEAL of contant betalen bij de chauffeur bij aflevering.
6.       Via e-mail ontvang je van ons een bevestiging van je bestelling.
7.     Indien je ook barbecuepakketten bestelt worden de bestellingen geleverd met twee aparte auto's in verband met het gekoeld transporteren van de etenswaren.

TIP: Laat je pakket een dag eerder bezorgen. Zo heeft de drank in de koelkast genoeg tijd om lekker koud te worden! De biertap is na installatie binnen 10 minuten klaar voor gebruik.

Afleveren & ophalen

1.    Bij afleveren dient er iemand aanwezig te zijn voor ontvangst van de goederen.

2.    De drank wordt geleverd in een verrijdbare koelkast, alle overige materialen staan op verrijdbare karren.

3.    Opbouw en afbouw verzorg je zelf, tenzij anders afgesproken. De drank staat al gesorteerd in de koeling, deze dien je wel direct onder stroom te zetten.

4.    Bij retour halen dienen alle materialen op de daarvoor bestemde vervoermaterialen klaar te staan, hetzelfde als ze worden aangeleverd.

5.    Schoonmaak en afwas verzorgen wij, hier hoef je dus niet naar om te kijken.

6.    Alle flessen, zowel vol als leeg, dienen na afloop terug in de koelkast of kratten te worden gezet. Uiteraard mag je ook flessen houden, deze zijn immers al betaald. Het enige dat je dan extra betaalt is statiegeld, €0,25 voor een frisdrank fles en €30,- voor een bierfust.

7.    Op volle flessen en fusten geldt een retourrecht, hiervoor ontvang je de volgende vergoedingen:

-      fles fris €0,75

-      fles wijn €2,00

-      fust 20 liter €10,00

-      fust 30 liter €20,00

-      fust 50 liter €30,00

8.    De tegoeden van retourdranken worden verrekend met eventuele kosten van breuk of manco en binnen 5 werkdagen aan je overgemaakt per bank.

Overige

1.    Alle vernoemde prijzen zijn incl. BTW, tenzij anders vermeld.

2.    Annulering is kosteloos mogelijk tot 2 dagen voorafgaand aan je evenement.

3.    Je kunt ons 365 dagen per jaar bereiken tot 1:00 uur ’s nachts op 06-21530047 of bij geen gehoor op 06-21530040.